Verenigingen / oude ambachten


Dit jaar zal voor de 36 keer de Jaarmarkt in Zijderveld worden gehouden. Deze Jaarmarkt is elk jaar op de eerste zaterdag van September dus dit jaar op 2 September 2017.
De Jaarmarkt bestaat uit ongeveer 60% uit handelaren en 40% bewoners en ZZPérs die eigen gemaakte artikelen en 2e hand goederen verkopen. Bij elkaar zo'n ongeveer 150 kramen/standplaatsen. 
Daarnaast hebben we veel kinderactiviteiten en een gezellig terras met muziek.Tevens zal er een dweilband over de Jaarmarkt lopen om de sfeer te verhogen.De Jaarmarkt is van 9.00 uur tot 14.00 uur. 

Wij willen (sport)Verenigingen graag de gelegenheid geven om zich te presenteren op de Jaarmarkt. We vinden het daarbij heel leuk als de bezoekers ook daadwerkelijk kennis kunnen maken met uw vereniging/sport. Maar ook alleen verkoop van goederen om uw clubkas te spekken is mogelijk. Om de opbrengsten voor uw vereniging optimaal te maken willen wij graag overleggen over de mogelijkheden. Misschien kan uw vereniging wel een optreden verzorgen op ons podium of kunt u demonstraties geven tijdens de Jaarmarkt.